Table d’hôtes

In de eetkamer plaatsten we een lange gastentafel.  De maaltijd is een moment van ontmoeting, waar onze gasten elkaar ’s morgens en ’s avonds terug vinden.  Samen tafelen betekent voor ons gezelligheid, napraten over de dagactiviteiten, andere culturen leren kennen,…

En na de maaltijd, bij een Belgisch biertje, worden vaak heel wat wereldproblemen opgelost…

Het ontbijt is gevarieerd en bestaat uit verschillende soorten brood, ontbijtgranen, yoghurt, fruit, confituur, kaas, charcuterie,… ieder vindt wel iets naar zijn smaak.  En onze sportieve gasten zullen zeker voldoende krachten kunnen opdoen om na het ontbijt te voet of per fiets aan een stevige beklimming te kunnen beginnen.

Op aanvraag (ten laatste de avond voordien) maken we graag een picknick voor jullie klaar.

Het avondeten, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie, wordt opgediend om 20uur.  Doorheen onze verschillende schotels laten we jullie kennismaken met enkele specialiteiten van de streek.  Onze keuken heeft Franse en Belgische invloeden.  We proberen een evenwicht te vinden tussen een verfijnde en een hartelijke keuken.  Een dagje vertoeven in de gezonde berglucht, doet onze gasten meestal terugkeren met een hongerige maag!

Indien u een voedselallergie hebt, gelieve dit dan van tevoren te laten weten, zodanig dat we hier in de mate van het mogelijke, rekening kunnen mee houden.

Voor de kinderen voorzien wij dezelfde schotels, maar in een kleiner hoeveelheid.

Share This